TCR BENELUX TROPHY

21 - 23 avril

17.04.2017
TCR BENELUX TROPHY
TCR BENELUX TROPHY

Website TCR Benelux Trophy

Timing 

Samedi
09.00-10.00   TCR BeNeLux 60 Min Free Practices
10.05-11.05   Belcar End Championship 60 Min Free Practices
11.20-14.20   VW Fun Cup 180 Min Fun Open Race
14.55-15.25   TCR BeNeLux 30 Min Qualifying
15.35-16.35   Belcar End Championship 60 Min Qualifying
16.55-17.55   TCR BeNeLux 60 Min Qualifying Long Race
 
Dimanche
09.10-09.40    Belcar End Championship 30 Min Warm Up
09.50-10.30    TCR BeNeLux Grid Wald & Start procedure
10.30-11.25    TCR BeNeLux 20 + 10 + 20 Min Sprint Races 1 & 2
11.30-12.00    On Track 30 Min SEAT On Tour
12.30-13.00    Belcar End Championship Grid Wald & Start procedure
13.00-16.00    Belcar End Championship 180 Min Race
16.10-16.50    TCR BeNeLux Grid Wald & Start procedure
16.50-17.40    TCR BeNeLux 20 + 10 + 20 Min Sprint Races 3 & 4