Image SpaFrancorchamps

BIKERS' FESTIVAL 10 - 11 AUGUSTUS 2024

Toen DG Sport vorig jaar het Bikers' Festival in het leven riep op het circuit van Spa-Francorchamps, had het de ambitie om motorrijden van alle tijden en alle modes samen te brengen in één evenement! Een gewaagde gok... maar een gok die loonde!

Met rijsessies voor zowel moderne als vintage machines, parades, statische en dynamische tentoonstellingen in het hart van het Bikers' Village in aanwezigheid van talrijke importeurs, prestigieuze gasten tijdens de Bikers' Classics, spectaculaire evenementen, heuvelritten en een endurowedstrijd in oude stijl, bracht het Bikers' Festival alle motorfans samen en bracht het hen in verrukking, met een 'alles-in-één'-formule die van meet af aan een schot in de roos was. Het was een evenement waar reikhalzend naar werd uitgekeken en dat nu al deel uitmaakt van de goede gewoonten van elke zichzelf respecterende motorrijder.

Ook dit jaar zullen er niet minder dan 120 motormodellen beschikbaar zijn om gratis te testen tijdens het Bikers' Festival. Elke motorrijder die dat wil, kan zich online registreren op www.bikersfestival.be en het merk, model en tijdstip van zijn voorkeur kiezen. De test in kwestie bestaat uit een lus van twintig minuten rond het prachtige gebied rond het Circuit de Spa-Francorchamps. Het is een geweldige manier om plezier met plezier te combineren!

Koop nu je ticket voor het Bikers' Festival en mis dit niet te missen motorevenement op het Circuit de Spa-Francorchamps niet!

Activiteiten : https://bikersfestival.be/news/

Tijdschema

Baan tijdschema

PRAKTISCHE INFORMATIE :

Openingsuren :

  • Zaterdag 10 augustus van 9u tot 12 uur
  • Zondag 11 augustus van 8u tot 18 uur

TICKETS :

  • Ticket voor twee dagen : €25
  • 1 dag : €15
  • Gratis voor kinderen onder 12 jaar

TICKETING TOEGANG

INGANG & PARKEREN :

Openbare toegang via Ster (Route du Fagnoû, 4970 Stavelot) . 

KAART VAN PADDOCKS

PARKEREN :

12 € / dag (Auto) – 10 € / dag (motoren) Geen voorverkoop. Betaling uitsluitend met bankkaart.

CIRCUIT TOEGANGSKAART

CAMPING :

1 kampeerplaats (25m² / max 4 personen) = €48 / weekend. Geen voorverkoop. Betaling alleen per kaart. 200 staanplaatsen beschikbaar. Toegang tot de camping: van 07:00 uur op vrijdag tot 20:00 uur op de laatste dag van het evenement. Geen elektriciteit beschikbaar. Toiletten en douches in de buurt.

MENSEN MET BEPERKTE MOBILITEIT : 

Toegang via parkeerplaats P1, ingang Ster. Om bij de paddocks te komen, gaat u richting de onderkant van het stadion (Raidillon-kant) en steekt u vervolgens de Eau Rouge-tunnel over.

FOOD & BEVERAGE :

Pit Bar Resto (terras van het Pitgebouw).

Galan F&B (verschillende verkooppunten in de paddocks) & Arbre qui tue.

SHOP :

De officiële Circuitwinkel is open :

  • Zaterdag 10 augustus van 10 tot 16 uur
  • Zondag 11 augustus van 10 tot 16 uur

Event

Retour aux news