Image SpaFrancorchamps

SPA HISTORIC COMPETITION + ADAC RACING WEEKEND

Twee kampioenschappen in één weekend

Na een onderbreking van negen jaar, viert de ADAC GT Masters zijn terugkeer op het Circuit van Spa-Francorchamps, waar het zijn derde stop zal maken. De tweede seizoenshelft van de Masters begint in Spa-Francorchamps, van 30 augustus tot 1 september.

De ADAC GT Masters was eerder al het toneel van talloze spannende races.

Het nieuwe format met Sprint en Endurance, dat na een geslaagde première op de Nürburgring ook in België zal worden toegepast, garandeert zelfs nog meer opwinding.

Tijdens de laatste editie van de ADAC GT Masters in 2015, gingen een BMW Z4 GT3 en een Mercedes-Benz SLS AMG GT3 met de zege aan de haal. Het huidige seizoen is heel vergelijkbaar: deze twee Duitse constructeurs zetten momenteel de toon, maar er is ook een derde team dat van zich laat spreken, wat zorgt voor een extra portie spanning tijdens de race.

Het andere kampioenschap dit weekend staat helemaal in het teken van youngtimers, met een heel leger van 120 auto's, en meer dan 50 auto's die deelnemen aan de Touring Car Golden Era.

We hopen u vrijdag te mogen verwelkomen voor enkele spannende races!

TIMETABLE

PRAKTISCHE INFORMATIE :

OPENINGSUREN :

Van vrijdag tot en met zondag vanaf 8u

Toegang verboden voor fietsen en scooters tijdens de duur van het evenement.

TICKETVERKOOP :

GRATIS

TOEGANG EN PARKING :🚨🚧 Info en werkzaamheden

Toegang voor voetgangers via La Source, Ster en Blanchimont

Parkings : 

P1/P2 : Geen voorverkoop. Betaling enkel met kaart. Van vrijdag tot en met zondag, 12€ / dag (auto) - 10 € / dag (motoren)

Campings : 1 plaats (25m² / max 4 personen) = 48 € / weekend. Geen voorverkoop. Betaling enkel met kaart. 200 plaatsen beschikbaar.

Toegang tot de camping : vanaf 07u00 op de eerste wedstrijddag tot 20u00 op de laatste wedstrijddag. Geen elektriciteit. Toiletten en douches beschikbaar in de omgeving.

PLAN CAMPING

FOOD & BEVERAGE :

Pit Bar Resto (terras van de Pit building).

Snacks en Arbre Qui Tue (Paddocks).

SHOP :

De officiële shops van het Circuit zullen geopend zijn naast het Pit Bar Restaurant op het terras van het Pitgebouw en in de paddocks. 

  • Vrijdag (Pit building) : 10u-16u00
  • Zaterdag (Pit building en paddocks): 10u-16u00
  • Zondag (Pit building en paddocks): 10u-16u00

 

Retour aux news