Image SpaFrancorchamps

PORSCHE SPORTS CUP

Dit jaar viert de Porsche Sports Cup zijn 20ste verjaardag. Voor de voorlaatste manche van het kampioenschap heeft organisator "Hegersport" gekozen voor het Circuit van Spa-Francorchamps. Afspraak op 14 en 15 september, de toegang is gratis!

Op het programma :
Er zijn zes verschillende series, variërend van de initiatieserie met behulp van professionele instructeurs en de regelmatigheidsraces met normale seriewagens, tot de sprintraces voor GT4- EN GT3 CUP-voertuigen. De grote finale volgt op zondag, met de endurancewedstrijd.

In 2024 zijn er twee belangrijke nieuwigheden, met de Porsche Sprint Challenge Classic voor de 964 en 993 Cup-auto's, en de Porsche Sports Cup Talent Pool waarbij zes jonge coureurs hun talent kunnen tonen en toegang krijgen tot het jeugdontwikkelingsprogramma van Porsche.

Alle races van de Porsche Sprint Challenge GT4, de Porsche Sprint Challenge GT3 en de races van de Porsche Endurance Challenge en de Porsche Sprint Challenge Classic worden live uitgezonden via de kanalen van Porsche Duitsland.

Afspraak komend weekend voor een reeks spannende races!

TIMETABLE

PRAKTISCHE INFORMATIE :

OPENINGSUREN :

Van zaterdag tot en met zondag vanaf 8u

Toegang verboden voor fietsen en scooters tijdens de duur van het evenement.

TICKETVERKOOP :

GRATIS

TOEGANG EN PARKING :🚨🚧 Info en werkzaamheden

Toegang voor voetgangers via La Source, Ster, Les Combes en Blanchimont

Parkings : 

P1/P2 : Geen voorverkoop. Betaling enkel met kaart. Van vrijdag tot en met zondag, 12€ / dag (auto) - 10 € / dag (motoren)

Campings : 1 plaats (25m² / max 4 personen) = 48 € / weekend. Geen voorverkoop. Betaling enkel met kaart. 200 plaatsen beschikbaar.

Toegang tot de camping : vanaf 07u00 op de eerste wedstrijddag tot 20u00 op de laatste wedstrijddag. Geen elektriciteit. Toiletten en douches beschikbaar in de omgeving.

PLAN CAMPING

FOOD & BEVERAGE :

Pit Bar Resto (terras van de Pit building).

Snacks en Arbre Qui Tue (Paddocks).

SHOP :

De officiële shops van het Circuit zullen geopend zijn naast het Pit Bar Restaurant op het terras van het Pitgebouw en in de paddocks. 

  • Zaterdag (Pit building en paddocks): 10u30-16u00
  • Zondag (Pit building en paddocks): 10u30-16u00

 

Retour aux news