Image SpaFrancorchamps

Paddock Experience: Toegang tot de garages, Ford Mustang-tentoonstelling en een wandeling langs de oevers van Eau Rouge!

De paddocks zijn de place to be tijdens de Spa Six Hours, een ontmoetingsplaats voor oldtimerliefhebbers waar het enthousiasme voelbaar is. Bovendien zijn de paddocks volledig open voor het publiek! Dit is wat je kunt verwachten.

In het hart van de actie: ontdek de machines van de geschiedenis

Deelnemers aan de Spa Six Hours hebben toegang tot de paddock boxes, zodat ze de klassieke auto's van dichtbij kunnen bekijken, de machines kunnen bestuderen en kunnen communiceren met de coureurs. Zo kunnen ze de passie en de sfeer ervaren die zo kenmerkend zijn voor de historische racerij.

60 Years Ford Mustang: er worden meer dan 100 Mustangs verwacht in het Parking Stadium

Voor de editie van 2024 viert de Spa Six Hours 60 jaar van een tijdloos icoon! De emblematische Ford Mustang, die zijn 60e verjaardag viert. Om deze gelegenheid te vieren, worden er meer dan honderd mustangs geïnstalleerd in het Parking Stadium. Kom naar het legendarische circuit van Spa-Francorchamps tijdens de Spa Six Hours om deze legendarische auto te eren.

In samenwerking met FordStore Paul Wengler & Vintage Mustang Club Of Luxembourg.

BEKIJK DE TEASER VIDEO

Een wandeling langs de oevers van de Eau Rouge

Het SP'Adventure Circuit biedt je de kans om je onder te dompelen in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Deze wandeling van bijna 1,5 kilometer nodigt je uit om beide oevers van de Eau Rouge te ontdekken, bruggen over de beroemde rivier over te steken en op een deel van de route op vlonders te lopen. Deze wandeling biedt een leuke en leerzame ervaring binnen het circuit. Bezoekers kunnen deelnemen aan verschillende sport- en vrijetijdsactiviteiten, terwijl ze via informatiepanelen meer te weten komen over de plaatselijke flora en fauna.

MEER INFO

BOEK UW TICKET

Retour aux news